COVID-19 BERICHT VOOR ALLE DEELNEMERS

NIEUWE PRIJS : WIN 1 VAN DE 100 GEHANDTEKENDE LOTTO SOUDAL WIELERSHIRTS!

Omwille van de huidige COVID-19 situatie kan de prijs van een VIP ervaring in een van de grote rondes in 2020 niet worden uitgereikt. SOUDAL wil natuurlijk wel graag een andere unieke prijs aanbieden. Daarom zal dit jaar een andere prijs worden aangeboden, namelijk een wielershirt van LOTTO SOUDAL, gehandtekend door 1 van de renners van de ploeg. Volgend jaar hopen we u terug te verwelkomen in 1 van onze VIP ervaringen in 1 van de grote rondes.Wij danken u voor uw begrip

Deelnemen
Lotto Soudal shirt 2020

2020

Ronde van Frankrijk

Sinds 2015 is Soudal mede hoofdsponsor van de internationale wielerploeg Lotto Soudal. Dat we daar trots op zijn, laten we graag zien. Daarom pakt Soudal dit jaar uit met een exclusieve Duo-VIP ervaring voor drie échte wielerfans. De Tour de France, Vuelta of Giro d’Italia van dichtbij meemaken? Schrijf je snel in!

De winnaars worden samen met een partner of vriend uitgenodigd op één van de Grand Tours bestemmingen voor een onvergetelijke VIP ervaring. Parijs, Rome of Madrid, dat kies je helemaal zelf!

2021

GIRO

2020

VUELTA

Tijdens de laatste dag in de Tour zullen de winnaars de hele ervaring meemaken als een echte Vip, in het midden van de actie. Een niet te missen kans als je ‘t ons vraagt.

Neem nu deel aan de wedstrijd!

Iedereen kan deelnemen. Voor de échte wielerfans is dit natuurlijk een once-in-a-lifetime experience die je niet kan laten liggen. Klik hieronder op "Deelnemen", vul je gegevens in, beantwoord de wedstrijdvragen en begin die koffers maar al te pakken!

Veel succes! Het Soudal team